Fortsättning"/>

Inspiration: vinter i blå toner

Gör dig redo för vintersäsongens högtider! Hämta inspiration i en monokrom bas med sammet och gyllene detaljer som adderar värme. Här mixas höstens nyheter med årets vintersortiment i inredningar för vardagsrum och kök.

Gyllenbruna LANDSKRONA soffa i läder blir en vacker kontrast mot mörka väggar och mjuka textilier i blått och senapsgult. Soffan har en 60-tals inspirerad design där stor omsorg har lagts vid detaljer och passform. Oktobernyheten LISTERBY soffbord i brunlackad ask bidrar till den ombonade, naturliga stilen.

I köksmiljöerna syns miljösmarta KUNGSBACKA lucka i matt antracitfärg och VADHOLMA köksö med ställning som nyttjar förvaringutrymmet ovanför arbetsytan – perfekt till stekpannor och grytor. Eller varför inte hänga upp grönsaker och frukt i KUNGSFORS nätpåse som låter luften cirkulera?

KALLARP är vår ljusgröna, högblanka lucka som passar allt från den sparsmakade minimalisten till den vilda barnfamiljen – ytan är fukt- och stöttålig, och lika lätt att torka av som att smutsa ner. Intrycket blir lugnt med raka linjer mot varmbeige vägg och PINNARP bänkskiva i ljus ask. ARV grönblommigt porslin, ARV BRÖLLOP uppläggningsfat och VARDAGEN husgeråd i traditionell design adderar en romantisk touch.

Publicering: Bilderna är fria att publicera för svensk press, svenska bloggar och sociala medie-kanaler med hänvising till IKEA.
Byline: ”Foto: IKEA”
#IKEA #IKEAvinter2018 #IKEAkök #IKEAvardagsrum
Kontakt: press.sto@ikea.com

Miljöbilder, byline: ”Foto: IKEA”

Produktbilder:

Senaste inläggen