Fortsättning"/>

SOMMAR 2019 – februari 2019

Sätt fart på sommaren! Årets sommarnyheter är färgstarka och livfulla med grafiska mönster signerade Lotta Kühlhorn och Malin Unnborn i samarbete med Textilgruppen & Papperian. Sortimentet andas semesterfeeling och bjuder in till varma dagar i modern retrostil.

Textilgruppen & Papperian drivs av Växjö kommun och är dagliga verksamheter för människor med stor passion för konst. I SOMMAR 2019 har designkollektivets målningar blivit glada mönster.

– Vår ambition har varit att arbeta tillsammans med en grupp formgivare med unikt formspråk. Textilgruppen & Papperian ser saker ur ett oväntat perspektiv, något vi verkligen uppskattar, säger Sara Ottosson, produktutvecklare på IKEA.

Tillsammans med Lotta Kühlhorns och Malin Unnborns geometriska formspråk blir årets sommarstil komplett. Läs mer om designsamarbetet på IKEA.today.

SOMMAR 2019 erbjuder ett brett sortiment för livet utomhus – här ingår utemöbler och strandmöbler, sommartextil, solcellsbelysning, porslin, grillutrustning, krukor och trädgårdsredskap.

Bland möbelnyheterna finns prisbelönade HAVSTEN soffa i orange nyversion och BRUSEN soffa med mjuka linjer signerade Ola Wihlborg. Han har också formgivit PRÄSTHOLM bänk med ryggstöd och rustika STACKHOLMEN pall i akacia med flätad sits.

Oavsett om du vill fira en färgglad eller en naturnära sommar i lugna toner finns stilen på IKEA. I bildgallerierna nedan hittar du sommarens nyheter tillsammans med utvalda delar ur ordinarie sortiment för utemöbler.

Priser och produktinformation: SOMMAR 2019 pressmaterial

Säljstart: från februari 2019 (om annat säljstartsdatum, se info vid produktbild)
Sommarbutiken: öppnar 22 mars 2019
Embargodatum för publicering: onsdag den 23 januari 2019

Bildbyline:
”Foto: IKEA” #IKEASOMMAR2019
Kontakt: press.sto@ikea.com

Miljöbilder – pris och produktinformation, se pressmaterial

Extra miljöbilder


NYTT utemöbler – produktinformation se pressmaterial

Utemöbler – produktinformation, se pressmaterial

NYTT sommartextil – produktinformation, se pressmaterial

NYTT belysning – produktinformation, se pressmaterial

NYTT äta och servera – produktinformation, se pressmaterial

NYTT plantera och dekorera – produktinformation, pressmaterial

Senaste inläggen

Nyheter augusti 2019

IKEA nystartar hösten i regnbågens färger med geometriska former, kontrasterande material och uttrycksfulla mönster. Bland nyheterna finns smarta och genomtänkta inredningslösningar med funktioner för vardagslivets alla nödvändigheter. NIKKEBY är en unik och flexibel möbel med perforerad yta som tar hand … Fortsättning

> Läs mer