Fortsättning"/>

Sommarinspiration 2019

Möt några av årets nya utemöbler som lånar stil och inspiration från den japanska trädgårdsfilosfin. I den här bildserien skapar lugna linjer och naturlig grönska en rofylld och energigivande atmosfär.

HATTHOLMEN trädgårdsbord i eukalyptusträ är vackert i alla slags uterum. Bordet har ribbor och rundade hörn, och dras enkelt ut och blir längre när du behöver mer yta. Iläggsskivan förvaras lättillgängligt under bordet när den inte används. STACKHOLMEN pall, design Ola Wihlborg, är gjord i akaciaträ med vänliga former och flätad sits som ger den ett helt eget uttryck.

Triss i trädgårdssoffor
Ribbade BETSHOLMEN i betsad akacia omsluter dig och ger bekvämt stöd för ryggen, dessutom är den överraskande lätt att flytta. Diskreta PRÄSTHOLMEN smälter stillsamt in i naturen, medan röda BRUSEN blir ett vackert utropstecken mot den frodiga grönskan. Gemensamt för alla soffor är att de är tåliga, lättskötta och ger dig en anledning  att stanna upp en stund för att njuta av vårsol och fågelkvitter.

Hållbar komfort
Vill du sitta lite längre och mjukare finns många kuddar som tål att vistas ute. Nya GULLINGEN kuddfodral av återvunnen polyester kommer i flera fina färgställningar, och handvirkade SÖTHOLMEN kuddfodral tillverkas i en liten by i Thai Binh-provinsen i nordöstra Vietnam. Här finns starka traditioner av hantverk och SÖTHOLMEN bidrar till att hålla traditionerna och livsstilen vid liv. Båda kuddfodralen är vattenavvisande utan att utan att perfluorerade kemikalier (exempelvis PFOS, PFOA, PFOSA) används, och spinnfärgas, vilket betyder att mindre mängder vatten och kemikalier behövs vid infärgningen. Metoden gör också färgerna mer beständiga mot solljus.

Se sommarens alla nyheter här: IKEA SOMMAR 2019

Styling: Anna Lenskog
Foto: Kristoffer Jonsson

Kontakt: press.sto@ikea.com


Miljöbilder

Byline: ”Foto: IKEA Livet hemma”


Produktbilder och prisinformation
Byline: ”Foto: IKEA”

Senaste inläggen

Höstens IKEA-katalog

Hämta kraft i en säng med komfort perfekt anpassad för dig och upptäck hur en ergonomisk kudde kan förbättra din sömn. Med skräddarsydd förvaring avlastar du sinnet och får mer tid för välgörande återhämtning. Höstens IKEA-katalog inspirerar till en nystart … Fortsättning

> Läs mer