Fortsättning"/>

Inspiration: ett rosaskimrande nyår

Välkomna det nya året med ljuvliga toner i rosa och en uppdaterad, traditionell stil som andas kvalitet och festlig flärd. Här mixas vinterns nyheter med klassiska sittmöbler i nyanser av grått. Mot en bas i rosa och plommon blir gyllene detaljer och rufsiga blomsterarrangemang pricken över i.

Klassiska sittmöbler som STOCKSUND soffa och sammetsklädda REMSTA fåtölj skänker komfort och trivsel till vinterns vardagsrum. STRANDMON barnfåtölj i retrostil gör att även de små känner sig välkomna. Nya HAVSTA satsbord av massivt trä bidrar med både funktionalitet och rustik charm. Bordet ingår i en ny möbelserie med nordiskt formspråk och genomarbetade detaljer för hantverkskänsla.

Duka upp till nyårsfest på INGATORP bord som är lätt att dra ut och förlänga när gästerna kommer. I dukningen får VINTER 2018 vinkylare en central plats tillsammans med kakfat som lyfter godsakerna till nya höjder. Med sin låga och vida form gör STORHET champagnekupor det extra festligt att servera mousserande drycker.

Embargodatum för publicering: Torsdagen den 8 november
Bildbyline: ”Foto: IKEA” #IKEA #IKEAvinter2018 #IKEAvardagsrum
Publicering: Bilderna får publiceras av svensk press, svenska bloggar och sociala medie-kanaler med hänvisning till IKEA och angiven fotobyline.
Kontakt: press.sto@ikea.com

Se hela vårt vintersortiment här
Mer inredningsinspiration: vinter i blå toner


Miljöbilder, byline: ”Foto: IKEA”

Produktbilder:

Senaste inläggen