Inspiration: sovrum våren 2019

God sömn är viktig för hälsa och välmående, så varför inte ge sovrummet lite extra kärlek i vår? Här hittar du inredningsinspiration för mer energi och harmoni. Bilderna ingår inte i IKEA katalogen våren 2019 utan är extra inspirationsbilder.

Sköna bäddtextilier, bra förvaring och täta mörkläggningsgardiner är viktiga delar i receptet för god sömn. Men sängen är viktigast av alla – det handlar om att hitta en stil och komfort som är perfekt för dig.

Rosa miljö. SKOTTERUD/BORÖY resårbottensäng har en mjuk huvudgavel att vila sig mot och mörkgrå klädsel som passar fint med pudriga pasteller. Sängen har fem komfortzoner som ger ett följsamt stöd och som minskar trycket på axlar och höfter. Rosa ÄNGSLILJA påslakanset av 100 procent bomull från mer hållbara odlingar har en kvalitet som är extra mjuk mot huden.

Vitt på vitt. NORDLI sängstomme är mer än en säng. Den är också en rymlig förvaringsmöbel med sex utdragslådor som stänger sig tyst och mjukt, utan att väcka någon. En drömlösning för kläder och extra täcken på en liten yta.

Mörkgrå elegans. KONGSFJORD kontinentalsäng är klädd i sammet från topp till tå. Från den quiltade huvudgaveln med tygklädda knappar till resårmadrassen med pocketresårer som följer din kropp. Fem komfortzoner minskar trycket på dina axlar och höfter, och ett extra resårlager ger maximal komfort.

Våga turkos. DUNVIK kontinentalsäng med mjuk huvudgavel har en resårmadrass med pocketresårer som rör sig oberoende av varandra, följer din kropp och ger stöd och avlastning på rätt ställen. DUNVIK är en säng för många stilar – den kommer i fem olika färger, alla överdrag är avtagbara och tvättbara.

Nära naturen. HOMMELVIK kontinentalsäng med huvudgavel är tillverkad av naturmaterial som ger bästa möjliga sovklimat med jämn och behaglig temperatur. Sov på linne, ull, naturlatex och kokosfiber – pocketresårer med fem komfortzoner ger följsamt stöd på rätt ställen.

För priser och djupare produktinformation kontakta: press.sto@ikea.com

Bilderna är fria att publiceras i svensk press, bloggar och social media.
Vänligen ange byline: ”Foto: IKEA”

Miljöbilder nedan, fria att publicera från och med idag, 13 december 2018.
Byline ”Foto: IKEA Livet hemma”.

Produktbilder. Fria att publicera från och med idag, 13 december 2018.
Byline: ”Foto: IKEA”

 

Senaste inläggen