Fortsättning"/>

Höstens IKEA-katalog

Hämta kraft i en säng med komfort perfekt anpassad för dig och upptäck hur en ergonomisk kudde kan förbättra din sömn. Med skräddarsydd förvaring avlastar du sinnet och får mer tid för välgörande återhämtning.

Höstens IKEA-katalog inspirerar till en nystart med fokus på god sömn och smarta inredningslösningar för en bättre vardag. Här finns massor av nyheter, tips och idéer för allt från stora förändringar till små uppdateringar. Den nya katalogen bjuder in till sex hem baserade på insikter från den globala undersökningen IKEA Life At Home Report.

Nyheter för nystart!
IKEA lanserar nyheter året runt och nytillskotten i höstens katalog har komfort och kvadratsmarta lösningar i fokus. Färgskalan inspireras av regnbågen och ger hemmet en energiboost inför skolstart och vardag. Några av nyheterna är  PLATSA sängstomme och mångsidiga NIKKEBY klädställning som utmanar växande klädhögar med nytänkande design. Katalogen lanserar även ett sortiment av ergonomiska kuddar som ger optimal komfort, stöd och avlastning oavsett om du vill sova på rygg, mage eller sida.

Embargo för publicering: 08.00, 14 augusti 2019
Läs mer: pressmaterial

För produktinformation vänligen kontakta: press.sto@ikea.com
Bildbyline: Foto: IKEA #IKEAkatalogen


Omslag

Hem – Tilltalande konstraster

Hem – Familjeliv i medveten vardag

Hem – Flexibel vardag för familjen

 Hem – Stor familj, färgstarka idéer

Hem – En familj av vänner

Hem – En ljusare framtid

Läs mer om de sex hemmen och se alla bilder här! 


Produktbilder och nyheter, för produktinfo kontakta press.sto@ikea.com:

 Ergonomiska kuddar, för produktinfo kontakta press.sto@ikea.com:

Senaste inläggen