Fortsättning"/>

Hemmen i höstens IKEA katalog – Embargo kl. 08.00, 14 augusti 2019

Embargo för publicering: kl 08.00 14 augusti, 2019
Produktinfo vänligen kontakta: press.sto@ikea.com
Bildbyline: ”Foto:IKEA”, #IKEAkatalogen


Tilltalande kontraster

De här två gjorde nyligen slag i saken och flyttade ihop. De trivs båda i sin nya lägenhet som präglas av en eklektisk kontrast mellan två olika stilar och historier som matchar varandra perfekt. Precis som de själva.

Familjeliv i medveten vardag
Det här unga paret ville ha ett lugnare och mer medvetet liv. Och det har de skapat i den här lilla, (men ändå lagom stora), lägenheten i stan. Genom att fokusera på enkelhet kan de få ut det mesta av sitt kompakta hem, även när familjen växer.

Flexibel vardag för familjen
Fem personer och tre generationer under samma tak kan vara en riktig utmaning. Men med kreativa och praktiska lösningar kan alla komma överens och känna sig bekväma – även med en helt ny liten familjemedlem i släptåg!

Stor familj, färgstarka idéer
Två vuxna. Fem barn. När familjen är stor och ytan inte räcker till behöver du kvadratsmarta idéer för att vardagen ska flyta på och alla ska kunna sova gott. Det handlar om att skapa tid – och plats – för det som verkligen betyder något: nämligen familjen.

Stor familj, färgstarka idéer
Vardagen – och hyran – blir alltid lite bättre när man är flera som delar den. De här tre vännernas lägenhet är möblerad med minimal budget, har gemensamma ytor där de kan umgås och privata krypin när de behöver tid för sig själva.

En ljusare framtid
Hon har precis gått i pension, är nyinflyttad i stan och supertaggad på att kickstarta sin nya fas i livet. Genom att flytta till en liten bostad som är helt i hennes stil, upptäcker hon att hon nu faktiskt har mer av allt: mer frihet, mer tid och mer energi för det liv hon verkligen älskar.

Senaste inläggen

Höstens IKEA-katalog

Hämta kraft i en säng med komfort perfekt anpassad för dig och upptäck hur en ergonomisk kudde kan förbättra din sömn. Med skräddarsydd förvaring avlastar du sinnet och får mer tid för välgörande återhämtning. Höstens IKEA-katalog inspirerar till en nystart … Fortsättning

> Läs mer