Fortsättning"/>

VINTER 2017 kollektion, oktober 2017

Årets vinterkollektion från IKEA är inspirerad av den isländska naturens robusta skönhet. Kollektionen präglas av naturliga material och dämpade färgnyanser – en stil som ger harmoni och energi hela vintersäsongen ut.

VINTER 2017 är porslin, textilier, dekorationer och belysning som förgyller både vardag och fest. Rustika material, vackra texturer och olika nyanser av grått skapar en välkomnande atmosfär i hemmets alla rum. Så här beskriver formgivaren Hanna Crondahl VINTER 2017 servis:

”Inspirationen till VINTER 2017 servis är hämtad från traditionella skandinaviska stickmönster. Samtidigt ville jag kombinera det mjuka, rustika med ett grafiskt och stilrent formspråk som gör helheten modern. Delarna är lätta att matcha med andra serviser, och har flera funktioner. Assietterna och faten går exempelvis att både äta från och servera på. Den enkla muggen utan öra kan bli en liten vas eller skål. Praktiskt och samtidigt dekorativt.”

STRÅLA dekorationsbelysning. När soltimmarna är få gör vacker dekorationsbelysning stor skillnad för välmående och känsla av trivsel hemma. Ge hemmet en ljusinjektion med STRÅLA som erbjuder ett brett sortiment av fem-, sju- och nioarmade adventsstjärnor i harmonisk gråskala med inslag av rött, vitt, silver och guld. Ljusslingor för inom- och utomhusbruk, ljusstakar och lekfulla bordsdekorationer i form av en listig räv och en björn bidrar till helgstämning.

VÄSSAD är möbler och inredningsdetaljer skapade av designduon Knut Hagberg och Marianne Hagberg. VÄSSAD är en del av årets vinterkollektion och bland produkterna finns matbord, stolar, textilier, förvaringsmöbler och en vacker ljuskrona. Den naturliga känslan förstärks av askfaner i vacker kontrast mot robusta ramar i svart metall.

För priser och mer information: IKEA VINTER 2017 pressmaterial
Julbutiken öppnar på IKEA: från fredagen den 13 oktober

Ladda ner högupplösta pressbilder genom att klicka på respektive bild i galleriet nedan. Vid publicering, digitalt eller för print, hänvisa till IKEA i direkt anslutning till bilden. #IKEAVINTER2017 #IKEAJUL2017


Miljöbilder från kommande IKEA 2017 julkampanj
Vid publicering ange byline: ”Foto: IKEA”
För priser och produktinformation vänligen kontakta: press.sto@ikea.com


Animationer:


Miljöbilder IKEA VINTER 2017:
Se priser i IKEA VINTER 2017 pressmaterial eller i anslutning till bilden nedan

Produktbilder – VÄSSAD:
Se priser i IKEA VINTER 2017 pressmaterial

Produktbilder – Ett urval av STRÅLA dekorationsbelysning:
Se priser i IKEA VINTER 2017 pressmaterial eller i anslutning till bilden nedan

 

Produktbilder – Ett urval från VINTER 2017 kollektion:
Se priser i IKEA VINTER 2017 pressmaterial eller i anslutning till bilden nedan

 

 

 


 

 

Senaste inläggen

Höstens IKEA-katalog

Hämta kraft i en säng med komfort perfekt anpassad för dig och upptäck hur en ergonomisk kudde kan förbättra din sömn. Med skräddarsydd förvaring avlastar du sinnet och får mer tid för välgörande återhämtning. Höstens IKEA-katalog inspirerar till en nystart … Fortsättning

> Läs mer