Sponsring och samarbeten

Våra sponsringsprojekt fokuserar på och barns rättigheter samt miljöfrågor. Vi har valt att fokusera på ett fåtal större projekt tillsammans med våra samarbetspartners Rädda Barnen, WWF och UNICEF samt genom IKEA Foundation och deras samarbetspartners.

Du kan få veta mer om våra svenska samarbeten här.

Förfrågningar angående skogbränderna

Att hjälpa vårt närområde och vara en bra granne är alltid viktigt för oss, men i situationer där kriser likt skogsbränderna uppstår blir det ännu viktigare. Därför hjälper vi till i den utsträckningen vi kan. Vi har under de senaste dagarna hjälpt Ljusdals, Härjedalens och Ragunda kommun.

Röda korset har i uppdrag av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) fått det nationella ansvaret att samordna och organisera frivillighetsinsatserna kopplade till bränderna. Därför har vi valt att stödja Röda korsets arbete. Om du behöver hjälp ber vi dig kontakta Röda korset som koordinerar hjälpförfrågningarna.

Intresseanmälan?

För tillfället har vi ingen möjlighet att starta nya sponsringssamarbeten. Du kan gärna skicka ett e-postmeddelande till sponsring@ikea.com så kommer vi återkomma längre fram ifall det blir aktuellt.