Fortsättning"/>

SPÄNST tillfällig kollektion – 4 maj 2018

Den 4 maj har SPÄNST Sverigepremiär – vårt kreativa samarbete med Chris Stamp. Här ser du kollektionen i sin helhet tillsammans med färska bilder från lanseringeventet i Stampds egen butik i West Hollywood, L.A. den 17 april. SPÄNST är en tillfällig kollektion som säljs i begränsad upplaga på IKEA varuhusen i Sverige, ej online.

Visa vem du är. Chris Stamp är modedesigner och kreativ chef för märket Stampd. För IKEA har han tagit fram SPÄNST – en kollektion med monokrom färgskala och grafiska inslag som speglar Chris unika känsla för den urbana livsstilen. Kollektionen är framtagen för ett aktivt liv och en lust att visa upp sina favoritsaker och sin personlighet.

– Som modedesigner vet jag att människor vill visa upp sina kläder, skor och accessoarer. Varför betala mycket för ett par sneakers och sedan gömma undan dem i garderoben, säger Chris Stamp.

SPÄNST är en kollektion unika möbler och inredningsdetaljer med flera funktioner som ett kombinerat sko-/skateboardställ, ljusrör i LED (Chris egen favorit) och ett arbetsbord i ståhöjd som kan användas av alla, inklusive en dj eller designer. I SPÄNST ingår också produkter nya för IKEA; en basketkorg i miniformat, hoodies, T-shirts och en skateboard.

– Jag växte upp med surfing och skateboard. Här i södra Kalifornien är skateboard inte bara ett transportmedel, det är vår kultur och en del av Stampds DNA. Det är en ära att få designa den första skateboarden för IKEA, säger Chris Stamp.


Publicerat om SPÄNST: Hypebeast, Highsnobiety, GQ

Premiär: 4 maj 2018, säljs i begränsad upplaga så länge lagret räcker.
Kontakt: press.sto@ikea.com
#IKEA #SPÄNST #ChrisStamp


Bild/film från SPÄNST lanseringsevent Stampd, West Hollywood:


Miljöbilder:

Bildbyline digital: www.ikea.se/SPÄNST


Frilagda bilder:

Bildbyline digital: www.ikea.se/SPÄNST

Produktfilmer:
Bildbyline digital: www.ikea.se/SPÄNST

Senaste inläggen

Nyheter augusti 2019

IKEA nystartar hösten i regnbågens färger med geometriska former, kontrasterande material och uttrycksfulla mönster. Bland nyheterna finns smarta och genomtänkta inredningslösningar med funktioner för vardagslivets alla nödvändigheter. NIKKEBY är en unik och flexibel möbel med perforerad yta som tar hand … Fortsättning

> Läs mer