SPÄNST tillfällig kollektion – 4 maj 2018

SPÄNST är det kreativa samarbetet mellan IKEA och Chris Stamp, en Los Angeles-baserad modedesigner med det egna varumärket Stampd. Den tillfälliga kollektionen vill uppmuntra människor att organisera, förvara och visa upp sakerna de gillar allra mest. Det kan vara skateboards, en jacka eller ett par sneakers som bara blir snyggare med åren. SPÄNST låter hela dig komma fram därhemma – med samma kreativitet och energi som ute på stan.

– Idén bakom kollektionen är att undersöka hur yngre, medvetna människor planerar sin garderob och sina accessoarer hemma. Jag vill att de ska kunna vara stolta över hur de visar upp sina kläder och skor så att de kan uppskatta sina plagg lika mycket även när de inte har dem på sig, säger Chris Stamp.

LÄS MER! SPÄNST pressmaterial
PREMIÄR: 4 maj 2018
KONTAKT: press.sto@ikea.com, Tina Björeman: 0733-47 11 70

Ladda ner högupplösta pressbilder genom att klicka på respektive bild i galleriet nedan. Ange ”Foto: IKEA” som bildbyline i direkt anslutning till bilden och/eller produktinformation med hänvisning till IKEA. För digital publicering vänligen hänvisa till: www.ikea.se/spanst #SPÄNST #IKEA #ChrisStamp

Produktfilmer:

Miljöbilder:
Priser och produktinfo SPÄNST pressmaterial

Frilagda bilder:
Priser och produktinfo SPÄNST pressmaterial

IKEA_SPANST_pressmaterial_4maj2018

Senaste inläggen