Fortsättning"/>

Sov naturligt! – Nyheter maj/juni 2018

I juni adderas en sängstomme med nordiskt formspråk och vackra detaljer till BJÖRKSNÄS serie. Tillsammans med vårt nya sortiment av natursängar – helt och hållet tillverkade av organiska material – får du en hälsosam sovmiljö och ett rofyllt sovrum att samla kraft i.

– Inspirationen till BJÖRKSNÄS kommer från våra skandinaviska rötter, men också från vardagens verklighet. Det nätta och luftiga uttrycket karaktäriseras av naturliga material, fina detaljer och proportioner som gör att möblerna fungerar i många hem. BJÖRKSNÄS har en enkelhet i formspråket som är typiskt nordisk, säger Knut Hagberg och Marianne Hagberg.

BJÖRKSNÄS sängstomme kommer i klarlackad eller svartbetsad björk. Till sängstommen ingår två kuddar med överdrag i naturfärgat lin och viskos som knyts fast i huvudgaveln med hjälp av fästen i läder. BJÖRKSNÄS sängstomme i svart finns i bredderna 160 och 180 centimeter, den björkfärgade även i 140 centimeters bredd.

Sov gott på kokos, ull och naturlatex
HIDRASUND pocketresårmadrass och STUVLAND resårbotten är tillverkade av naturlatex, kokosfiber, bomull, ull och lyocell som ger mycket hög komfort och ett väldigt behagligt sovklimat med jämn temperatur.

Naturlatexfyllningen i TISTEDAL bäddmadrass ger en mjukare yta och har mycket goda tryckavlastande egenskaper som hjälper till att slappna av. Tyget närmast huden är vävt av 100 procent mer hållbart odlad bomull. Stretch i tyget följer kroppens konturer för ytterligare komfort.

HOMMELVIK och STUVLAND klädslar till kontinentalsäng och huvudgavel är färgkoordinerade med övriga produkter i sortimentet för natursängar. Den speciella strukturen i textilierna kommer från det ofärgade och oblekta linnet som skapar små variationer i ytan.


Säljstart BJÖRKSNÄS sängstomme:
Juni, 2018
Säljstart HOMMELVIK kontinentalsäng och STUVLAND natursäng: Maj/juni 2018
Kontakt: press.sto@ikea.com
Bildbyline print: Foto: IKEA
Bildbyline digital: www.IKEA.se

Högupplösta bilder laddas ner via gallerierna nedan.


Senaste inläggen