Sommarbilder 2018

Hemma är det nya borta! Njut av långa sommarkvällar med nya SJÄLLAND utemöbler. Addera vaser, lyktor och musik för att skapa stämning som får gästerna att aldrig vilja gå hem. Här mixas säsongens nyheter med utvalda detaljer för fest och inspiration.

SJÄLLAND serie är tillverkad av slitstarka och lättskötta material, så att du kan ägna mer tid till umgänge och mindre till underhåll. Stolarna i aluminium och bordsskivorna i aluminium och glas är särskilt slittåliga, men även möblerna i eukalyptus är slitstarka och åldras vackert.

Mysbelysningen står solcellsdrivna SOLVINDEN bordslampor för. Solens energi samlas upp av solcellerna, lagras i laddningsbara batterier och förvandlas till ljusare kvällar med hjälp av energisnål LED-belysning.

SANDARED sittpuffar finns i tre storlekar med stickade överdrag i olika färger och mönster – vackra tillsammans eller helt på egen hand.

ENEBY högtalare ger en klar, kraftfull ljudupplevelse var du än placerar den – hängande, stående eller monterad på väggen. Välj den mjuka tygfronten eller ett minimalistiskt uttryck med delar av högtalaren synliga.

PEPPARKORN vaser i munblåst blått eller rökfärgat glas skapar vackra blickfång tillsammans med pastellfärgade GRADVIS vaser i organiska former.

Högupplösta bilder:
Ladda ner högupplösta pressbilder genom att klicka på respektive bild i galleriet nedan.

Vid publicering vänligen hänvisa till:
Bildbyline print:
Foto: IKEA
Bildbyline digitalt: ikea.se/nyheter
Instagram: #IKEASOMMAR2018 #IKEA

Kontakt: press.sto@ikea.com

 

 

Senaste inläggen