IKEA SOMMAR 2018, februari

Sommaren på IKEA hämtar inspiration i vilsamma dagar med avkoppling på schemat. Tempot är nedvarvat, frukosten lång och middagsluren viktig. Och kanske är det så att hemma är bäst även på sommaren? Att den ultimata avkopplingen finns precis runt knuten, bland vänner och familj i en härlig hemester.

Sommarens färgskala präglas av rosa, turkos och gult mot lugna toner i beige, svart och grått. Bland säsongens nyheter finns KROKHOLMEN soffbord med bordsskiva i metallmesh som släpper igenom vatten och bärbara SOLVINDEN LED solcellsdriven lykta som passar perfekt till kvällsutflykten. Utöver det bjuder IKEA SOMMAR 2018 på färgstarka textilier, porslin, strandstolar, krukor och bekväma utemöbler för livets sköna stunder.

Flytta ut vardagsrummet! Den nya, modulära soffan HAVSTEN har fått ett av världens finaste designpris – Red Dot Design Award – i kategorin produktdesign. Soffan designades för att vara verkligt flexibel – lätt att flytta och möblera med på olika sätt. Den är tillverkad av lackat stål med bekväma, fluffiga dynor som står emot både strålande sol och lätt regn. HAVSTEN är en tålig och neutral bas som du enkelt kan bygga på och flytta runt för att skapa ditt eget personliga vardagsrum under bar himmel. Design: Andreas Fredriksson. Säljstart april 2018.

Läs mer: IKEA Pressmaterial

Säljstart: februari 2018, sommarbutikerna på IKEA öppnar i slutet av mars.
Kontakt: press.sto@ikea.com

Ladda ner högupplösta pressbilder genom att klicka på respektive bild i galleriet nedan. Ange ”Foto: IKEA” som bildbyline i direkt anslutning till bilden och/eller produktinformation med hänvisning till IKEA. Vid digital publicering vänligen hänvisa till www.IKEA.se #IKEA #IKEASOMMAR208

IKEA SOMMAR 2018 miljöbilder:
Priser se pressmaterial

IKEA SOMMAR 2018 frilagda produktbilder:
Priser se pressmaterial

Fler sommarmöbler i sortimentet:
För produktinfo och pris vänligen kontakta press.sto@ikea.com

 

 

Senaste inläggen