Nya Smart belysning 31 mars, hela sortimentet

Styr ljuset hemma med nya TRÅDFRI app från IKEA!

Fredagen den 31 mars 2017 har Smart belysning del två premiär. Det innebär ett komplett sortiment av smarta belysningsprodukter som gör det enklare än någonsin att skräddarsy belysningen hemma. TRÅDFRI app är en av nyheterna som gör det möjligt att ljussätta och styra belysningen via smartphone eller surfplatta. Appen finns att ladda ner från och med fredag den 31 mars.

Tillsammans med smarta LED-lampor, ljusdörrar och ljuspaneler blir möjligheterna för skräddarsydd och personlig belysning oändliga. Dimma, släck, tänd och byt från varmt till kallt ljus med app eller fjärrkontroll. Och det handlar om enkla, trådlösa Plug & Play-lösningar med ett modernt och stilrent utseende. Varken elektriker eller nya eldragningar behövs.

Nytt den 31 mars!
– TRÅDFRI set med app och gateway. Använd en av tre förinställda ljusscener för olika stämningar och aktiviteter. Det går också bra att skapa egna ljusinställningar. Timerfunktion ingår.
– TRÅDFRI set för dimning. Den trådlösa dimmern kan fästas med magnet på armaturen eller användas i handen.
– TRÅDFRI set med rörelsesensor. Trygghetskänsla med belysning som tänds automatiskt.

Läs mer i pressmeddelandet!
Läs mer om produktsortimentet i IKEA Pressmaterial SMART BELYSNING

Säljstart: 31 mars 2017
Frågor? press.sto@ikea.com
Vid digital publicering hänvisa till: www.ikea.se/smartbelysning


Ladda ner pressbilder/animationer genom att klicka på respektive bild/länk i galleriet nedan. Vid digital publicering vänligen hänvisa till: www.ikea.se/smartbelysning. För print ange: ”Foto: IKEA” som bildbyline i direkt anslutning till bilden och/eller produktinformation med hänvisning till IKEA. #IKEA #Smartbelysning #TRÅDFRI

 

Filmer:

Animationer:

Miljöbilder:

 

Produktbilder:

Senaste inläggen