Fortsättning"/>

SAMMANHANG förvaring – augusti 2018

Hylla dina samlingar! SAMMANHANG är nyheter som ger dina favoritsaker en plats. Tillsammans med sju formgivare har vi utforskat konsten att samla – resultatet är förvaring för många olika behov, allt från de minsta av lådor till glaskupor och större förvaringsmöbler.

– På IKEA är vi bra på förvaring som hjälper dig att organisera dina saker på ett rationellt sätt. Med SAMMANHANG ville vi utforska en mer känslomässig sida av förvaring, säger James Futcher, kreativ ledare på IKEA.

Även om vi alla med jämna mellanrum drömmer om att leva med färre saker, så är verkligheten att våra tillhörigheter ofta har ett starkt emotionellt värde. De ger  oss stolthet, identitet och i vissa fall historia. Det vill IKEA bejaka med SAMMANHANG – förvaring som lyfter fram det du gillar allra mest.

– Min tanke med SAMMANHANG skåp var att skapa en möbel som både kunde gömma och visa upp dina saker. Idén fick jag när jag såg de vinklade speglarna vid frukt- och grönsaksdisken i min matbutik. Kunde jag använda samma teknik för att förstärka intrycket och låta sakerna få glänsa när dörrarna öppnas? Som när ridån går upp på en teater. Vi fick jobba ett tag för att omsätta min idé till verklighet, och jag tycker att resultatet blev ett riktigt succénummer, säger Hanna-Kaarina Heikkilä, designer.

Läs mer: SAMMANHANG pressmaterial
Säljstart: augusti 2018
Kontakt: press.sto@ikea.com
Byline: www.IKEA.se/SAMMANHANG #SAMMANHANG #IKEA

Miljöbilder.
Pris och produktinformation se pressmaterial

Produktbilder. Pris och produktinformation: SAMMANHANG pressmaterial

Film. Vilken typ av samlare är du? Oavsett vem du är, eller hur ditt hem ser ut – kanske bor det en liten samlare i dig med? Som en del i vårt utforskande har vi besökt fyra genuina samlare: den kreativa, de självbiografiska, den minimalistiska och den nischade. Möt dem i filmerna nedan.

Senaste inläggen

Höstens IKEA-katalog

Hämta kraft i en säng med komfort perfekt anpassad för dig och upptäck hur en ergonomisk kudde kan förbättra din sömn. Med skräddarsydd förvaring avlastar du sinnet och får mer tid för välgörande återhämtning. Höstens IKEA-katalog inspirerar till en nystart … Fortsättning

> Läs mer