Fortsättning"/>

Oktobernyheter 2018

Oktobers nyhetslansering på IKEA bejakar lekfullhet och fantasi – konventioner sätts ur spel och vi uppmanas följa våra sinnen. Monokroma inredningar i en mustig färgskala möter mörka träslag och en explosion av storblommigt och rutigt. Modevärlden gör avtryck och svunna tider inspirerar till att dekorera överdådigt och storslaget.

Bland nyheterna finns LIDHULT – en superbekväm soffamilj inspirerad av en fluffig tårta – rund, mjuk och inbjudande. Nya GLUMSÖ mattor vävda i lyocell och jute är både slitstarka och mjuka att gå på, de är dessutom återvinningsbara och komposterbara.

En annan av våra oktobernyheter är flexibla förvaringsserien HAVSTA i massiv furu, inspirerad av skandinavisk möbeltradition där enkelhet och funktion är nyckelorden.

För att motverka stillasittande och bidra till en mer hälsosam jobbvardag har vi tagit fram en ny serie arbetsmöbler som erbjuder både ergonomiska stolar, sitt-/ståbord och kontorsförvaring med nya funktioner.

Bland belysningsnyheterna finns TOSTHULT uppladdningsbar ljuskälla med LED-teknik som överraskar med att fortsätta lysa även när strömmen går. TRÅDFRI trådlöst uttag gör att du kan koppla ihop valfri lampa, kaffebryggare eller ljusslinga med uttaget och styra det på avstånd – via fjärrkontroll eller med TRÅDFRI app och gateway.

Påslakan i storrutig flanell, blommiga sammetskuddar och ett dekorativt papegojpar är detaljer som ramar in och förstärker stilen i oktober.


Läs mer och titta på alla nyheter här:
pressmaterial nyheter oktober 2018
Fler inspirationsbilder: pressmaterial inspirationskit oktober 2018

Datum för embargo: 12 september 2018
Bildbyline print:
Foto: IKEA


Film:

Ladda ner högupplösta pressbilder genom att klicka på respektive länk i galleriet nedan. För produktinfo och priser se pressmaterialet

Miljöbilder:
oktobernyheter


Miljöbilder:
Fler inspirationsbilder – inredningsdetaljer
För produktinfo och priser se Pressmaterial Inspirationskit oktober 2018


 

 


Frilagda bilder:
oktobernyheter
För produktinfo och priser se pressmaterialet

Senaste inläggen