Nyheter augusti 2018

I augusti presenterar IKEA ett nytt uttryck med fokus på det personliga, organiserade och bekväma hemmet där du och dina behov står i centrum. Färgskalan går från milda pasteller till grafiskt monokront i en minimalistisk stil med poetisk känsla.

En av förvaringsnyheterna för augusti är BROR – vårt starkaste förvaringssystem någonsin. I serien ingår både öppen och sluten förvaring i svart pulverlackat galvaniserat stål, vilket gör den både tålig och snygg.

VADHOLMA köksförvaring i brunbetsad ask, med inspiration från traditionella bageriinredningar, ger köket en varm och naturlig känsla. Nyheterna INSJÖN köksblandare i mässing med porslinshandtag och HAVSEN diskhoar i vitt porslin förstärker stilen ytterligare.

Stämningshöjare inför hösten är EVEDAL lampor i genuina material som glas och mässing i tidlös skandinavisk design tillsammans med ljust pastellfärgade textilier i organiska mönster. Läs mer och titta på alla nyheter i pressmaterialet: Pressmaterial nyheter aug 2018

Säljstart: augusti 2018
Kontakt: press.sto@ikea.com


Ladda ner högupplösta pressbilder genom att klicka på respektive länk i galleriet nedan. Ange Foto: IKEA som bildbyline i direkt anslutning till bilden och/eller produktinformation med hänvisning till IKEA
.

Se pressmaterial för pris- och produktinformation.


Senaste inläggen