Lek för alla barns rätt

IKEA har som mål att bli ledande i att värna barns rättigheter genom att integrera barnets bästa i allt vi gör. I årets kampanj för välgörande ändamål, Lek för alla barns rätt, vill vi på IKEA stärka barns rätt till lek och utveckling och samtidigt uppmärksamma leken som grundläggande behov och något alla barn har rätt till.

För varje barnbok och leksak som säljs under perioden från den 20 november till den 23 december skänker IKEA Foundation 1 € till utvalda projekt i några av världens fattigaste områden för att stödja barns utveckling och inlärning, jämlikt deltagande, idrott – och förstås lek. Läs mer om välgörenhetskampanjen och våra samarbetspartner i pressmaterialet: Lek för alla barns rätt. 

Kampanjperiod: 20 november – 23 december 2016

Filmmaterial:
Ett upprop för lek.
IKEA foundation. Film om våra projekt.

Ladda ner högupplösta pressbilder genom att klicka på respektive bild i galleriet nedan. I det övre galleriet finns bilder från våra samarbetspartner i kampanjen. Vänligen använd bildbyline för dessa bilder. Önskad bildbyline finns angivet vid respektive bild i pressmaterialet ovan samt i bildnamnet. För övriga bilder gäller ”Foto: IKEA” som bildbyline i direkt anslutning till bilden och/eller produktinformation med hänvisning till IKEA. #IKEA #letsplay


Bilder från våra samarbetspartner:

 

Ur vårt leksortiment:

I årets kampanj Lek för alla barns rätt ingår hela vårt sortiment av barnböcker, leksaker och även lekmöbler. I bildgalleriet nedan visar vi ett urval ur sortimentet och på www.IKEA.se finns ännu fler produkter. 

Senaste inläggen