Soffor, förvaring och inredningsdetaljer – hösten 2018

Vi välkomnar hösten med enkla stilleben och inredningar i ljusa pastelliga toner med inslag av naturmaterial som kork och trä. I kompositionerna syns nya SAMMANHANG förvaringsserie med allt från vägghyllor till små glaslådor för samlaren. GLITTRIG dekorationsaskar och VATTENKRASSE vattenkanna i elfenbensvitt med detaljer i guld är andra nyheter som sätter tonen.

Produktinformation: Pressmaterial höstinspiration 2018
Presskontakt: press.sto@ikea.com

Ladda ner högupplösta pressbilder genom att klicka på respektive länk i galleriet nedan. Ange bildbyline: foto IKEA i direkt anslutning till bilden och/eller produktinformation med hänvisning till IKEA.


Inför hösten bjuder IKEA på inspirerande miljöbilder där utvalda soffor och fövaring spelar huvudrollen. Bland annat visar vi 60-talsinspirerade LANDSKRONA soffserie i ny stil med mjuka, inbjudande tygklädslar och gyllenbrunt läder – alla med matchande överdrag även till soffbenen.

Ladda ner högupplösta pressbilder genom att klicka på respektive länk i galleriet nedan. Ange bildbyline: foto IKEA i direkt anslutning till bilden och/eller produktinformation med hänvisning till IKEA.

Senaste inläggen