IKEA öppnar kökspop-up i Stockholm city

Efter sommaren öppnar IKEA en pop-up för kök i Mood-kvarteret i centrala Stockholm. Besökarna kommer att uppleva ett inspirerande showroom och möta kunniga köksspecialister för planering och beställning av kök med hemlevererans. Den tillfälliga köksbutiken erbjuder en nära och smidig shoppingupplevelse och håller öppet till slutet av februari 2018.

– Vi vill vara där människorna är, och gärna möta dem på nya sätt. Med en pop up-butik kan fler planera och köpa IKEA kök på ett smidigt sätt mitt i Stockholm city. Det ska vara enkelt att komma förbi oss på Regeringsgatan 65, kanske på väg till eller från jobbet, säger Håkan Svedman, VD och landschef IKEA Sverige.

Inspiration och personlig köksplanering i fokus
I pop-up butiken kommer besökarna att kunna köpa kök med hemleverans och montering, även tjänster som mätservice och installationsservice erbjuds. Utöver det finns sortimentet på IKEA.se tillgängligt för beställning med hemleverans. Den tillfälliga köksbutiken omfattar 355 kvadratmeter, att returnera eller att köpa med sig varor hem direkt kommer inte att vara möjligt – beställning och köp sker online.

– Det finns ett stort intresse för heminredning och IKEAs kök i Stockholm, vilket vi är ödmjuka och glada för. Vi ökar nu tillgängligheten till IKEA och lär oss mer om hur stockholmarna vill möta IKEA in sin vardag. Dessa lärdomar guidar oss även inför fortsatt expansion i Stockholm, säger Håkan Svedman.

IKEA erbjuder unika kök för alla människors vardag
Med METOD kökssystem erbjuder IKEA unika och funktionella kök till bra priser – i stilar för alla smaker.

– Kvalitet och hållbarhet till ett bra pris är viktiga delar i vår designfilosofi. Det senaste tillskottet i vårt kökssortiment är KUNGSBACKA luckor i matt antracit, tillverkade av återvunna PET-flaskor och återvunnet trä, säger Tina Björeman, inredningsexpert IKEA Sverige.

En tillfällig fjärde köksavdelning i Stockholm
Den tillfälliga köksbutiken kompletterar köksavdelningarna på stockholmsvaruhusen i Kungens Kurva och Barkarby samt IKEA Service och pick-up i Enebyängen. Pop-up:en ingår i Mood-kvarteret, fastighetsägare och förvaltare är AMF Fastigheter.

Det är så spännande att IKEA kommer till oss i Mood-kvarteret. Vi utvecklar en öppen och inspirerande plats med stark puls för mer liv i city. Att IKEA valt att öppna sin kökspop-up hos oss innebär att kvarterets starka läge förbättras ytterligare, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef hos AMF Fastigheter.

Fakta IKEA Kök – en tillfällig köksbutik i centrala Stockholm

  • Inspiration, köksplanering och köp av IKEA METOD med hemleverans
  • Sortimentet på IKEA.se tillgängligt för beställning med hemleverans
  • 355 kvadratmeter kommersiell yta
  • Inga returer av produkter eller möjlighet att ta med sig produkter direkt
  • Del av MOOD-kvarteret med adress Regeringsgatan 65
  • Fastighetsägare och hyresvärd är AMF Fastigheter
  • Öppning efter sommaren, håller öppet i cirka sex månader

För mer information, vänligen kontakta:Anna Pilkrona Godden, pressansvarig IKEA koncernen i Sverige, 0723-52 79 54, anna.pilkrona.godden@ikea.com
Läs mer på www.ikea.se/popup-kök

Senaste inläggen

Höstens IKEA-katalog

Hämta kraft i en säng med komfort perfekt anpassad för dig och upptäck hur en ergonomisk kudde kan förbättra din sömn. Med skräddarsydd förvaring avlastar du sinnet och får mer tid för välgörande återhämtning. Höstens IKEA-katalog inspirerar till en nystart … Fortsättning

> Läs mer