Fortsättning"/>

Nya IKEA katalogen – 9 augusti

ÖPPET HUS I NYA KATALOGEN. VÄLKOMMEN IN. I nya IKEA katalogen lyfter vi fram sju unika hem. Alla är de inspirerade av olika livssituationer och fulla med heminredningstips. Du hittar massor av nyheter och smarta lösningar för en bättre vardag, utifrån dina behov och din stil.

I år går vi på djupet och presenterar hela hem i IKEA katalogen, istället för att visa enskilda rumslösningar. Hemmen är utformade för fiktiva familjer, men fyllda av idéer och inspiration för verkligheten.

Varje hem i katalogen baseras på insikter från den årliga IKEA undersökningen Life at Home Report. I den senaste rapporten har IKEA besökt hem i 22 länder för att ta reda på vilka drömmar och utmaningar som finns där.

Samlare eller minimalist? Rapporten visar att 49 procent anser att ett stökigt hem är den främsta orsaken till gräl hemma, medan 27 procent menar att den största anledningen till stress i hemmet är relaterat till att man har för mycket saker. Spänningen mellan prylar kontra minimalism gör sig påmind i två av hemmen i årets katalog där det ena fungerar som lugn fristad i en hektisk stadsmiljö, och det andra bjuder på mysig maximalism. Båda är välorganiserade med hjälp av smarta och vackra förvaringslösningar – men på helt olika sätt.

Konsten att vara mentalt närvarande i sitt hem, att hitta balansen mellan mitt och ditt, och det positiva i att aldrig bli färdig är andra insikter som ligger till grund för hemmen i årets katalog.

Nyheter. Nya IKEA katalogen är fylld av produkter och nyheter för hemmets alla rum. Två av dem är generösa GRÖNLID soffa och LANDSKRONA soffserie i retrostil. Vi är också stolta över att presentera ett sortiment av IKEA klassiker på tillfälligt återbesök.

Det som visas i katalogen är bara en bråkdel av vårt sortiment, mycket mer hittar du på IKEA.se och i varuhusen. Eller varför inte vänta tills vi släpper nästa IKEA katalog – redan i februari. Läs hela pressmaddelandet!

För bilder och produktinfo se pressmaterial

Sverigepremiär: 9 augusti 2018
Embargodatum:
9 augusti 2018 kl. 08.00
Kontakt: press.sto@ikea.com, Tina Björeman: 0733-47 11 70
Byline: ”Foto: IKEA” #IKEAkatalogen2019 #IKEA


Omslag

Hem
Klicka här för att se alla bilder och läs mer om hemmen

Nyheter
Priser och produktinfo se pressmaterial

Produktbilder
Priser och produktinfo se pressmaterial

Senaste inläggen