IKEA återkallar CHOKLAD MÖRK 60 % och CHOKLAD MÖRK 70 % på grund av otillräckligt redovisat innehåll av mjölk och hasselnötter

IKEA återkallar CHOKLAD MÖRK 60 %, 100 gram mörk choklad, och CHOKLAD MÖRK 70 %, 100 gram mörk choklad, på grund av innehåll av mjölk och hasselnötter som är otillräckligt redovisat på produkternas förpackningar.

Produktsäkerhet är högsta prioritet för IKEA och återkallelsen berör alla bäst före-datum av CHOKLAD MÖRK 60 % och CHOKLAD MÖRK 70 %. Bäst före-datum återfinns på chokladkakans undersida (ÅÅÅÅ/MM/DD).

De som är allergiska mot mjölk eller hasselnötter kan drabbas av en allergisk reaktion om de äter produkterna.

Kunder som är allergiska mot mjölk eller hasselnötter, eller som är oroliga, är välkomna att lämna tillbaka de berörda produkterna på närmaste IKEA varuhus för att få pengarna tillbaka. Vi beklagar det extra besvär som detta kan orsaka.

För mer information, vänligen besök IKEA.se eller kontakta IKEA kundservice på nummer 0775 700 500.

 

Senaste inläggen

Höstens IKEA-katalog

Hämta kraft i en säng med komfort perfekt anpassad för dig och upptäck hur en ergonomisk kudde kan förbättra din sömn. Med skräddarsydd förvaring avlastar du sinnet och får mer tid för välgörande återhämtning. Höstens IKEA-katalog inspirerar till en nystart … Fortsättning

> Läs mer