Nyheter höst och vinter 2017

I höst/vinter 2017 presenterar IKEA ett brett sortiment av produktnyheter som hyllar skönheten i minimalistisk design. Ljust trä möter dämpade färgnyanser med inslag av blått – nordens naturliga element genomsyrar alla delar i lanseringen.

Bland produktnyheterna finns ett stort utbud av stoppade möbler för vardagsrummet, allt från en nätt fåtölj i sammet till nytänkande bäddsoffor med stilren design. Säsongen bjuder också på en stapelbar säng i furu, samt en ny badrumsserie av björk som skapar många förvaringsmöjligheter i hemmets minsta rum.  

Inför den mörkare årstiden presenterar IKEA flera formstarka lampnyheter som gör det enkelt att inreda med ljus, när hemmet behöver det som mest (se vår belysningsguide för råd om ljussättning hemma). SJÖPENNA andas skandinavisk design medan LURIGA nattlampor är söta djurvänner som skapar trygghet i barnens rum. När lamporna är på gör ett extra tryck på tvättbjörnens huvud att ett svagt rött ljus börjar pulsera från hjärtat – precis som igelkottens kropp pulserar grönt om du trycker en extra gång på ryggen. Den lugnande rytmen påminner barn om förälderns hjärtslag. Genom att röra vid igelkottens nos och krama tvättbjörnens mage blir ljuset starkare eller svagare.

Hela livet i en soffa. FLOTTEBO bäddsoffa är designad för att vara lika flexibel som bekväm. De flyttbara ryggkuddarna gör att soffan passar lika bra att slappa i som att sova i. Det stora förvaringsutrymmet under sitsen har massor av plats för alla de där prylarna du vill gömma undan, men ändå ha nära till hands. Så luta dig tillbaka och se på film eller prata med bästa kompisen. I bäddsoffan FLOTTEBO får hela livet rum. Planerad säljstart: höst/vinter 2017.

VINTERGATA taklampa. Återvunnen plast sprider nytt ljus. På IKEA blir återvunnen PET-plast bland annat nya köksluckor, förvaringslådor och skrivbordsskärmar. VINTERGATA taklampa är ett av de senaste tillskotten till listan. Med sin filtade skärm delvis gjord av återvunnen PET-plast sprider den inte bara ljus och en värmande känsla, VINTERGATA ger också lite hopp om en mer hållbar värld. Planerad säljstart: oktober 2017

För priser och mer information: Pressmaterial höst/vinter 2017
Planerad säljstart IKEA Sverige: oktober 2017, om inte annat anges för respektive produkt.
Kontakt: press.sto@ikea.com

Ladda ner högupplösta pressbilder genom att klicka på respektive bild/länk i galleriet nedan. Ange ”Foto: IKEA” som bildbyline i direkt anslutning till bilden och/eller produktinformation med hänvisning till IKEA. #IKEAhöstvinter2017 #IKEAnyheter #IKEA

Animationer:

Miljöbilder:
Se priser i pressmaterialet

 

Frilagda produktbilder:
Se priser i pressmaterialet eller i anslutning till produkterna nedan.

Senaste inläggen