Nyheter februari 2018

IKEA bjuder in till en lekfull start på året med starka färgkontraster, enkla former och materialexperiment. Flera nyheter i februari tar avstamp i det moderna livet där flexibilitet och rörlighet är ledorden.

Ett exempel bland nyheterna är BURVIK sidobord med handtag som gör bordet enkelt att flytta omkring i hemmet med enbart en hand. Knäpptysta STOLPA väggklocka utan tick-tack är utrustad med ljudsensor som aktiverar klockbelysningen när ljud hörs i närheten.

Nya modulsoffan KUNGSHAMN är designad utifrån ett praktiskt förpackningsmått. Det gör den både klimatsmart, prisvänlig, och mobil utan att ge avkall på komfort och kvalitet. EKEDALEN matgrupp fixar allt från läxläsning till stora middagar med ett smart utdrag som gör att bordsbenen alltid sitter i hörnen även när det är förlängt.

I februari lanserar vi ett helt nytt sortiment med vatten- och energisparande duschar med matchande badrumstillbehör. Dessutom har vi utvecklat ett nytt madrasssortiment för barnen med både högsta komfort och barnsäkerhet i fokus.

Läs mer om våra nyheter för februari 2018 i pressmaterialet
Läs mer om EKEDALEN serie i pressmaterialet

Film/mp4:

Ladda ner högupplösta pressbilder genom att klicka på respektive länk i galleriet nedan. Ange ”Foto: IKEA” som bildbyline i direkt anslutning till bilden och/eller produktinformation med hänvisning till IKEA.

Högupplösta bilder/jpg:
Se priser och produktinfo i pressmaterialet: februari 2018


Se priser och produktinfo i pressmaterialet: februari 2018

Övriga februarinyheter (ej i pressmaterialet)

Senaste inläggen