Augustinyheter 2017

IKEA välkomnar hösten med ett universum av djupa färger, gyllene accenter och en touch av tropikerna. Trivsel och värme förmedlas i en genomarbetad färgskala, vackra strukturer och taktila material.

Vardagsrummet är i fokus och bland augustinyheterna finns nätta KOARP fåtölj i vackra nyanser och en smidig bäddsoffa – perfekt för umgänge och spontana sleepovers. Vintagefavoriten STRANDMON fåtölj får en mönstrad makeover och matchas fint med nya plädar, kuddfodral och mjuka mattor med tjock lugg. Tillsammans med höstens lampnyheter och dekorationobjekt blir den inbjudande stilen komplett.

Hållbart i höst. I augusti presenterar IKEA flera smarta och vackra produkter som tillverkas med extra hänsyn till miljön. ODGER stol kombinerar ett formstarkt yttre med hållbar innovation, BACKIG servis och ÖSTERNÄS hantag i läder tillverkas av spillmaterial från produktion av andra produkter. I badrummet hjälper två nya blandare till att spara både vatten och energi.

I pressmaterialet hittar du mer info och priser: IKEA pressmaterial augusti 2017


Ladda ner högupplösta pressbilder genom att klicka på respektive bild/länk i galleriet nedan. Ange ”Foto: IKEA” som bildbyline i direkt anslutning till bilden och/eller produktinformation med hänvisning till IKEA. #IKEA #IKEAaugusti2017

Rörligt material

Bilder

 

 

 

 

 

Senaste inläggen