Nyheter april 2018

Bjud in naturen! I vår presenterar IKEA nya produkter som vill beröra dina sinnen. Med organiska former, varma färger och naturliga material blir hemmet en plats för avkoppling och sinnesro.

Bland höjdpunkterna finns dekorativa SANDARED sittkuddar med stickade överdrag i olika färger och mönster, flexibla FRIDAFORS brickbord med ben av överblivet gummiträ och VIDEBÄK ullmattor som är resultatet av gediget hantverkskunnande. Mattorna vävs för hand under goda arbetsförhållanden och varje matta får ett unikt mönster som kan liknas vid ett konstverk.

JOFRID textilier är vävda av lin och bomull från mer hållbra odlingar. Pläd och kuddfodral finns i naturfärg eller i en mörk gråblå nyans som kommer från naturliga färgämnen som utvinns ur bladrester från jordbruk samt från apelsin- och nötskal.

GRÖNLID är en generös soffserie med tidlös design och moderna funktioner. Schäslong och fotpall har inbyggd förvaring och alla sittplymåer har ett extra lager av fyllning som ger en mjuk och omfamnande komfort i en kvalitet som varar länge.

Under våren lanseras ett nytt sortiment av naturmadrasser helt och hållet tillverkade av organiska material för en hälsosam sovmiljö. HIDRASUND pocketresårmadrass är tillverkad av naturlatex, kokosfiber, bomull, ull och lyocell som ger mycket hög komfort och ett väldigt behagligt sovklimat med jämn temperatur.

Läs mer om vårens nyheter! IKEA april pressmaterial

Säljstart: från april 2018
Kontakt: press.sto@ikea.com

Ladda ner högupplösta pressbilder genom att klicka på respektive länk i galleriet nedan. Ange bildbyline: www.IKEA.se som bildbyline i direkt anslutning till bilden och/eller produktinformation med hänvisning till IKEA. #IKEAnytt #IKEAnyheter #IKEAapril #IKEA

Miljöbilder:
Se pressmaterial för pris och produktinfo


Filmer:
Se pressmaterial för pris och produktinfo

 

Produktbilder:
Se pressmaterial för pris och produktinfo

 

Extra produktbilder:
Vänligen kontakta press.sto@ikea.com för pris och produktinformation.

LERHYTTAN kök
LERHYTTAN fronter i lackat ljusgrå eller betsat svart har en massiv träram med fasade kanter och infälld spegel i fanér med vintrin i härdat glas. Stor omsorg har lagts vid detaljer som ben, sockel, täcksidor och dekorlist vilket ger nya möjligheter att skapa unika uttryck i både traditionell- och modern stil. Design: Francis Cayouette.

 

Senaste inläggen